Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
25 mai 2014, 13:07 Diaspora moldovenească views 15214
25 mai 2014, 13:07 Diaspora moldovenească views 15214

O moldoveancă – imaginea designerului Georgio Armani


Foto: sphotos-f.ak.fbcdn.net

Bruneta focoasă Catrinel Menghia s-a născut la Iași și era o atletă înnăscută, însă cariera ei a luat un alt drum, odată cu descoperirea ei de către un reprezentant al unei agenții de modele la vîrsta de 16 ani.

Cîțiva ani mai tîrziu frumoasa moldoveancă s-a mutat la Bucuresti, pentru a-și începe cariera de fotomodel. Talentul de care a dat dovadă precum și frumusețea sa ieșită din comun, i-au adus lui Catrinel Menghia contracte publicitare cu branduri de renume cum ar fi ADK, Bruno Manetti, Club Neuf, Cotton Club, Emporio Armani Underwear, Hunkemoller, ID Sarrieri, Infiore, JBS, Levi's, Lily, Lovable, Rosemarie, Slip & Bra, Triumph, sau Valisere.

În ceea ce privește aparițiile în reviste, Catrinel Menghia a pozat pentru diverse publicații internaționale, cum ar fi Maxim, Stuff, FHM, Cosmopolitan, Fitness, precum și pentru ediția sud-africană a revistei Sports Illustrated Swimsuit Issue.

În prezent Catrinel Menghia este imaginea designerului de modă Georgio Armani, precum și a liniei de lenjerie din Franța Lise Charmel.


Sursa: ziarulevenimentul.ro

Cuvinte cheie:

moldovenii , moda , designer

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1633
Populația:
2175 locuitori

Isacova este un sat şi comună din raionul Orhei. Isacova este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de oraşul Orhei şi la 57 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2175 de oameni. Satul Isacova a fost menționat documentar în anul 1633.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.