Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
20 decembrie 2023, 10:30 Diaspora moldovenească views 1291
MAEIE vine cu detalii privind accidentul produs în Portugalia
20 decembrie 2023, 10:30 Diaspora moldovenească views 1291

MAEIE vine cu detalii privind accidentul produs în Portugalia

Ministerul Afacerilor Externe confirmă producerea în dimineața zilei de luni a unui accident rutier pe traseul național 387, regiunea Beja din Portugalia, soldat cu decesul unui cetățean moldovean.

Ambasada Republicii Moldova la Lisabona s-a autosesizat și a solicitat informații de la sectorul de poliție din Beja referitor la circumstanțele producerii accidentului.

Autoritățile locale au informat misiunea diplomatică că 7 cetățeni ai Republicii Moldova au fost răniți și se află acum în afara pericolului iar un cetățean moldovean a decedat.

MAEIE precizează că ambasada țării noastre la Lisabona va oferi asistența consulară necesară pentru repatrierea corpului neînsuflețit la noi în țară.

Reamintim, că telefoane de urgență ale consulatelor moldovenești pot fi găsite aici.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

MAEIE , accident , Portugalia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
93 locuitori

Pervomaisc este un sat din cadrul comunei Lenin din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Rîbnița și la 136 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2002, populaţia localității constituia 93 de oameni. Satul Pervomaisc a fost înființat în secolul XX.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.