Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
17 octombrie 2013, 12:59 Diaspora moldovenească views 12169
17 octombrie 2013, 12:59 Diaspora moldovenească views 12169

Moldoveanca Victoria Ionel a devenit "Miss Friendship"

Foto: moldova.org

Tînăra din Republica Moldova, Victoria Ionel, cea care a reuşit să ajungă în marea finală a concursului "Miss República Portuguesa 2013", cucereşte din nou publicul portughez, informează moldova.org.

De această dată, Victoria a reprezentat Portugalia la concursul internaţional "Miss Princess of the Globe 2013", organizat de "World League Beauty and Fashion" în oraşul Bodrum din Turcia, în perioada 25 septembrie4 octombrie.

În finala concursului au evoluat 19 concurente din diverse ţări ale lumii. Victoria a luat titlul de "Miss Friendship", atribuit prin vot de către concurente, organizatori şi juriu.

Victoria se află de mai bine de opt ani în Portugalia. Tînără este studentă la stomatologie şi munceşte în acelaşi timp la două cabinete stomatologice.

Sursa: moldova.org

Cuvinte cheie:

Portugalia , moldovenii , Miss

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1805
Populația:
36 locuitori

Ceroborta este un sat din cadrul comunei Cruzeşti, municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 8 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 36 de oameni. Satul Ceroborta a fost menționat documentar în anul 1805.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.