Mergi spre compartimentul: Localitaţile Moldovei și diasporei
28 octombrie 2013, 16:28 Diaspora moldovenească views 14329
28 octombrie 2013, 16:28 Diaspora moldovenească views 14329

Moldoveanca Nadejda Savcova, pe coperta Elle

Foto: perfecte.md

Este una dintre cele mai cotate modele din lume, a cucerit designeri celebri din lumea modei și a defilat pe cele mai importante podiumuri. Mai recent, Nadejda Savcova, originară din Chișinău, a apărut și pe coperta revistei spaniole Elle Moda, scrie perfecte.md.
Moldoveanca a pozat pentru fotograful Xavi Gordo în ținute inspirate din stilul peruvian, purtînd poncho, pulovere de lînă, rochii și jachete de piele.

Nadejda Savcova a devenit Miss Moldova în 1998, după care s-a mutat la București. A fost descoperită de o agenție de modelling din Franța și astfel i s-a început cariera fulminantă de model, ajungînd pe podiumuri mari din Londra, Paris și New York. A ajuns pe coperțile celor mai importante reviste de modă din lume și a defilat alături de nume mari din industria modei, precum Carla Bruni, Eva Hertzigova sau Naomi Campbell. Pe lîngă asta, Nadejda vorbește șase limbi.

Pe lîngă modelling, moldoveanca speră că i se va îndeplini visul din copilărie de a deveni actriță. Vine rar în Moldova, pentru că este ocupată cu prezentări, defileuri și ședințe foto, dar, deși călătorește atît de mult, casa ei este Moldova.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

moldovenii , moda , diaspora

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1609
Populația:
618 locuitori

Mihuleni este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Mihuleni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, amplasat pe malul rîului Ciorna, la o distanță de 4 km de orașul Șoldănești și la 112 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 618 oameni. Prima atestare documentară a Mihulenilor datează din anul 1609.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.