Mergi spre compartimentul: Copiilor
18 mai 2015, 16:14 Copiilor views 9224
Taberele de odihnă pentru copii vor activa din 1 iunie (VIDEO)
18 mai 2015, 16:14 Copiilor views 9224

Taberele de odihnă pentru copii vor activa din 1 iunie (VIDEO)

Toate taberele cu sejur de zi își vor începe activitatea începînd cu ziua de 1 iunie. Anunțul a fost făcut de către șefa Direcției generale educație, tineret și sport, Tatiana Nagnibeda-Tverdohlev, în cadrul ședinței săptămînale a serviciilor Primăriei Chișinău, informează NOI.md.

În municipiu vor funcționa 36 de tabere. „Celelalte tabere, care se află în afara orașului vor fi deschise pe parcursul primei săptămîni din luna iulie, precum durează procesul de achiziții la nivelul fiecărui sector. Excepție face sectorul Botanica, care are deja taberele proprii și deci își vor începe activitatea chiar de la 1 iunie, dar și tabără „Cireșarii", unde se odihnesc copii de la Internatul nr. 3", a menționat Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb.

Prețul unei foi de odihnă se încadrează în sumele 1380-1450, dar părinții achită numai 20% din suma totală. Pe lîngă aceasta, 20% din numărul total al foilor de odihnă vor fi oferite gratis copiilor din păturile socialmente vulnerabile. Anual, în taberele din municipiu se odihnesc 19.500 de copii.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

copii , vacanta , vara , tabără , 2015

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1496
Populația:
1508 locuitori

Călmăţui este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Călmăţui este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 50 km de orașul Hîncești și la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1508 oameni. Satul Călmățui a fost menționat documentar în anul 1496.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.