Mergi spre compartimentul: Copiilor
13 noiembrie 2015, 11:50 Copiilor views 6981
Disciplinele școlare la care elevii vor susține teze semestriale
13 noiembrie 2015, 11:50 Copiilor views 6981

Disciplinele școlare la care elevii vor susține teze semestriale

Ministerul Educației a aprobat disciplinele școlare la care elevii vor susține teze semestriale în anul școlar 2015-2016. Ei urmează să scrie testele în două sesiuni, cea de iarnă și cea de vară.

Astfel, atât elevii de la profilul real, cât și cei de la umanist vor scrie câte trei teze în sesiunea de iarnă. Cei care învață în școli cu predare în limba rusă vor susține suplimentar teza la limba și literatura română.

Lucrarea va fi susținută în scris, iar pentru realizarea acesteia se vor acorda două ore academice.

În sesiunea de vară, elevii își vor demonstra capacitățile la discipline precum matematica, fizica sau geografia. Aceleași teze vor fi susținute și de elevii din şcolilele cu predare în limba rusă.

De asemenea, testele se vor desfășura în ultimele două săptămâni ale semestrului. Se interzice programarea a două teze într-o zi, precum și realizarea testelor suplimentare.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

copii , scoala , elevi , test

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1867
Populația:
448 locuitori

Dimitrova este un sat din cadrul comunei Cîietu, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Cantemir și la 138 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 448 de oameni. Satul Dimitrova a fost menționat documentar în anul 1867.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.