Mergi spre compartimentul: Copiilor
01 iunie 2017, 14:40 Copiilor views 5250
Cu strigăte și lovituri – educația din grădinițele din țară (Video)
01 iunie 2017, 14:40 Copiilor views 5250

Cu strigăte și lovituri – educația din grădinițele din țară (Video)

Cu strigăte și lovituri – așa au loc unele lecții pentru preșcolari la Grădinița nr. 55 din Chișinău. Dovadă sînt înregistrările audio făcute pe ascuns de unul dintre părinți, care au fost publicate de rise.md.

Denis, băiatul din imagine, frecventează Grădinița nr. 55 din Chișinău. Brusc și-a schimbat comportamentul. Mama lui, Olesea, a decis să investigheze ce se întîmplă. L-a echipat cu un dispozitiv de înregistrare, ascuns într-un ceas de mînă, și l-a trimis cu el timp de mai multe zile la grădiniță. Ceea ce a auzi, a îngrozit-o.

Inițial directoarea Grădiniței a dat vina pe copii și părinții acestora, ulterior, după ce a ascultat cîteva fragmente din înregistrările audio, a recunoscut că în instituție au loc cazuri de agresivitate verbală.

Sursa: rise.md

Cuvinte cheie:

grădiniţa , educatie , copii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1586
Populația:
12667 locuitori

Sîngerei este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Sîngerei. Amplasat în nordul republicii, pe malul stâng al rîului Ciulucul-Mare, oraşul Sîngerei este situat la o distanţă de 108 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 12667 locuitori. Prima menţiune documentară a localităţii Sîngerei datează din anul 1586.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.