Mergi spre compartimentul: Copiilor
21 decembrie 2017, 12:31 Copiilor views 4097
Peste 100 de copii au fost premiaţi la un concurs naţional (Video)
21 decembrie 2017, 12:31 Copiilor views 4097

Peste 100 de copii au fost premiaţi la un concurs naţional (Video)

După muncă şi răsplată. Peste 100 de copii şi tineri au fost premiaţi astăzi la concursul naţional organizat anual în memoria compozitoarei Zlata Tcaci. Participanţii şi-au demonstrat talentul la multe instrumente muzicale. Cei mai buni au primit diplome şi bani. Ambasada României la Chişinău a susţinut, şi de această dată, excelenţa şi a venit cu premii speciale.

Felicia Boico studiază de şase ani pianul şi îşi şlefuieşte talentul în fiecare zi la Şcoala de Arte ,,Alexei Stîrcea''. Este pentru a treia oară cînd participă la acest concurs, dar a avut perseverenţă şi a reuşit să cucerească juriul la ediţia din acest an.

Are în palmares zeci de diplome şi spune că va munci în continuare cu dăruire pentru a-i face mîndri pe părinţi şi profesori.

La ediţia din acest an au participat peste 200 de copii din toate colţurile Republicii Moldova. Jumătate dintre ei au obţinut premii.

În cele 8 ediţii de concurs au fost descoperite numeroase talente.

Concursul este organizat în memoria Zlatei Tcaci, autoarea a peste 800 de compoziţii, în diferite genuri muzicale. Ea şi-a dedicat 40 de ani din viaţă activităţii didactice.

Sursa: tvrmoldova.md

Cuvinte cheie:

concurs , copii , premiu

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1621
Populația:
2120 locuitori

Mereşeni este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Mereșeni și Sărata-Mereșeni. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Hîncești și la 43 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2120 de locuitori. Satul Mereșeni a fost menționat documentar în anul 1621.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.