20 decembrie 2013, 12:45 Realitatea moldovenească views 11488
20 decembrie 2013, 12:45 Realitatea moldovenească views 11488

Haos la frontiera moldo-română


Foto: ziuanews.ro

Cozi la Vama Albiţa. Zeci de moldoveni sînt nevoiţi să aştepte ore în şir pentru a trece frontiera. Potrivit lor, vameşii români verifică minuţios bagajele. Oamenii spun că s-au format cozi pe o distanţă de opt kilometri, transmite publika.md.

Astăzi, directorul Serviciului Vamal, Tudor Baliţchi, se va întîlni cu omologul său român, Claudiu Ardeleanu, şef al Direcţiei Regionale a Vămilor din România.

Cei doi oficiali vor discuta despre măsurile speciale de control vamal al bagajelor persoanelor fizice, dar şi despre simplificarea controlului vamal în perioada sărbătorilor de iarnă.

Noile măsuri de control aplicate de autoritatea vamală din România pe 15 noiembrie au fost suspendate de mai multe ori.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Romania , frontiera , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1586
Populația:
12667 locuitori

Sîngerei este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Sîngerei. Amplasat în nordul republicii, pe malul stâng al rîului Ciulucul-Mare, oraşul Sîngerei este situat la o distanţă de 108 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 12667 locuitori. Prima menţiune documentară a localităţii Sîngerei datează din anul 1586.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.