08 aprilie 2014, 14:52 Realitatea moldovenească views 12997
Decizia de eliminare a vizelor pentru moldoveni a fost publicată în Jurnalul Oficial al UE
Foto: radio-resita.ro
08 aprilie 2014, 14:52 Realitatea moldovenească views 12997

Decizia de eliminare a vizelor pentru moldoveni a fost publicată în Jurnalul Oficial al UE

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene anunţă publicarea în Jurnalul Oficial al UE de astăzi, 8 aprilie, a deciziei cu privire la eliminarea vizelor pentru cetăţenii Republicii Moldova, care va intra în vigoare la 28 aprilie 2014, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

Liberalizarea vizelor pentru cetăţenii Republicii Moldova este prevăzută în Regulamentul UE nr. 539/2001 privind lista ţărilor terţe ai căror resortisanţi trebuie să deţină viză pentru trecerea frontierelor externe şi a listei ţărilor terţe ai căror resortisanţi sînt exoneraţi de această obligaţie.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

viza , Liberalizare , Moldova , UE

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1660
Populația:
1553 locuitori

Hulboaca este un sat din cadrul comunei Grătieşti, municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 13 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituia 1553 de oameni. Satul Hulboaca a fost menționat documentar în anul 1660.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.