12 aprilie 2014, 10:54 Realitatea moldovenească views 12689
Fiica unui deputat moldovean a deveni cel mai bun fotograf din Marea Britanie
Foto: noi.md
12 aprilie 2014, 10:54 Realitatea moldovenească views 12689

Fiica unui deputat moldovean a deveni cel mai bun fotograf din Marea Britanie

Deputata comunistă Irina Vlah se poate mîndri cu fiica sa de 20 de ani, Ana. În pofida vîrstei fragede, tînăra este un fotograf cunoscut în Moldova. Lucrările ei deja a doua oară sînt menţionate de cea mai prestigioasă publicaţie din domeniul fotografiei din Marea Britanie „Professional Photographer".

„Acum o săptămînă am aflat că redacţia publicaţiei „Professional Photographer" a scris o recenzie pentru lucrarea mea şi a declarat-o fotografia săptămînii", a declarat pentru NOI.md Anna Vlah. - Anul trecut, potrivit aceleiaşi publicaţii, eu am devenit cîştigătoarea nominalizării „Studentul anului" ("Student of the year"), iar fotografia mea a ocupat locul trei printre şase mii de poze participante la concurs. Atunci, datorită calităţii de finalistă a proiectului, lucrările mele au fost publicate pe paginile revistei".

Anna Vlah este studentă în anul întîi la Academia de Studii Economice. Este, deocamdată, preocupată de învăţătură şi consideră fotografia drept un hobby.

„Susţin întru totul această pasiune a fiicei mele, care a început în urmă cu trei ani", a mărturisit mama Anei, deputata Irina Vlah. - Mă bucur foarte mult de succesele ei şi sînt foarte mulţumită că am un fotograf personal!".

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

deputat , fotografie , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1640
Populația:
916 locuitori

Ordăşei este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Ordăşei este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 39 km de oraşul Teleneşti şi la 98 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 916 oameni. Satul Ordășei a fost menționat documentar în anul 1640.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.