09 iulie 2014, 16:28 Realitatea moldovenească views 7266
Șoferii de pe ruta de microbuz 155 au intrat în grevă
Foto: gzt.md
09 iulie 2014, 16:28 Realitatea moldovenească views 7266

Șoferii de pe ruta de microbuz 155 au intrat în grevă

Nici un microbuz de pe linia 155 din capitală nu a ieșit astăzi pe traseu, după ce șoferii au refuzat să mai transporte pasageri. Aceștia au anunțat că intră de astăzi în grevă și că sînt dispuși să discute despre problemele lor doar cu primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, notează publika.md.

Șoferii de maxi-taxi sînt nemulțumiți de verificările care au loc în ultimul timp și cer majorarea taxei pentru călătorie pînă la cinci lei.

Săptămîna trecută un microbuz de pe linia 155 din capitală a fost implicat într-un accident, în urma căruia mai multe persoane, printre care minori, au fost spitalizate. Un alt caz tragic a avut loc cuimplicarea microbuzului de linie 120, în urma căruia un copil de cinci ani a decedat.

Ambii șoferi se află în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

transport public , greva , Chisinau

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1915
Populația:
343 locuitori

Poiana este un sat din cadrul comunei Hincăuţi, raionul Edineţ. Satul este situat la o distanţă de 22 km de orașul Edineț și la 22 km de stația de cale ferată Rediul Mare. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 343 de oameni. Satul Poiana a fost întemeiat în anul 1915. La 1 km spre nord de satul Poiana se află parcul Hincăuți, fondat la începutul secolului XX, pe o suprafață de 27 ha.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.