06 septembrie 2014, 10:09 Realitatea moldovenească views 8364
Numărul solicitărilor de pașapoarte biometrice scade (VIDEO)
Foto: noi.md
06 septembrie 2014, 10:09 Realitatea moldovenească views 8364

Numărul solicitărilor de pașapoarte biometrice scade (VIDEO)

Odată cu începutul toamnei, numărul doritorilor de a-și perfecta pașapoarte biometrice în Republica Moldova a scăzut de 2 ori. Cu toate acestea, secțiile teritoriale «Registru» activează în ritmuri susținute.

Precum a informat pentru NOI.md directorul Centrului Resurselor Informaţionale de Stat «Registru», Sergiu Raileanu, vara aceasta a fost depus un număr record de cereri pentru perfectarea actelor de tip nou. In medie pe lună, numărul acestor cereri atingea cifra de 50 de mii, iar în iulie s-au adresat 65 de mii de persoane, orarul obișnuit al «Registru»-lui constituind circa 20 de mii de cereri.

Potrivit Ministerului Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor, pînă în prezent numărul cetățenilor Republicii Moldova care s-au ales cu pașapoarte biometrice sau au depus o cerere de perfectare depășește 1 milion de persoane.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

Moldova , pasaport , documente , statistica

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1641
Populația:
1082 locuitori

Zamciogi este un sat din cadrul comunei Rădeni raionul Străşeni. Localitatea se află la distanța de 24 km de orașul Strășeni și la 44 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1 082 oameni. Satul Zamciogi a fost menționat documentar în anul 1641.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.