03 octombrie 2014, 15:05 Realitatea moldovenească views 8035
Moldovenii aleg astăzi Regina vinului
Foto: tv7.md
03 octombrie 2014, 15:05 Realitatea moldovenească views 8035

Moldovenii aleg astăzi Regina vinului

În premieră în Republica Moldova, în cadrul Festivalului Ziua Naţională a Vinului, se organizează concursul „Miss regina vinului 2014", care se va desfăşura vineri, 3 octombrie.

Scopul concursului este să se selecteze o persoană care va fi imaginea reprezentativă pentru promovarea vinului naţional, aceasta urmînd să-l promoveze pe durata unui an la diverse evenimente naţionale şi internaţionale.

Cîştigătoarea concursului va primi din partea organizatorilor un premiu bănesc impunător, care este stipulat în Regulamentul Concursului, şi va semna un contract exclusiv de promovare a vinurilor moldoveneşti peste hotarele ţării pentru o perioadă de un an.

Concursul are o tradiţie îndelungată în statele membre ale Uniunii Europene, spre exemplu în Germania este organizat anual şi este la cea de a 65-a ediţie.

Sursa: tv7.md

Cuvinte cheie:

Ziua vinului , Miss , concurs

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1704
Populația:
1421 locuitori

Viişoara este un sat şi comună din raionul Edineţ. Viişoara este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul este situat pe malul rîului Prut, la o distanţă de 30 km de oraşul Edineţ și la 230 km de Chișinău. La 3 iulie 1575 pentru prima dată este atestat satul Drăgănești din ținutul Hotin, actualmente Viișoara. Sub numele Viișoara satul este pomenit pentru prima dată în actele oficiale în anul 1704.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.