27 octombrie 2014, 14:15 Realitatea moldovenească views 9588
În Moldova s-a ieftinit benzina
Foto: topneftegaz.ru
27 octombrie 2014, 14:15 Realitatea moldovenească views 9588

În Moldova s-a ieftinit benzina

Veste bună pentru şoferi! Încă o companie petrolieră a ieftinit benzina şi motorina cu aproape 50 de bani pe litru. Deşi acest fapt ar trebui să-i bucure pe şoferi, ei spun că reducerea este prea mică şi nu se simte la buzunare. Mai mult, oamenii au şi o temere, aceea ca după alegeri preţurile o vor lua din nou în sus.

Astfel, un litru de benzină A95 a ajuns la 18,15 lei, benzina A92 costă 17,95 de lei, iar pentru un litru de motorină şoferii scot din buzunare cîte 17,05 lei. Deşi spun că ieftinirea este binevenită, şoferii se plîng că este prea mică.

Unii şoferii cred că reducerile de preţ au legătură cu apropierea alegerilor şi au o temere.

Acum cîteva zile, alte cinci companii petroliere au ieftinit carburanţii cu pînă la 20 de bani pentru un litru. Asta după ce guvernul şi Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică au discutat cu reprezentanţii companiilor de profil în legătură cu scăderea preţurilor, în contextul în care petrolul s-a ieftinit pe piaţa mondială.

Sursa: www.jurnaltv.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1495
Populația:
1589 locuitori

Hirova este un sat și comună din raionul Călăraşi. Hirova este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Satul Hirova se află la distanţa de 32 km de orașul Călăraşi și la 70 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1589 de oameni. Localitatea este menționată documentar în anul 1495.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.