30 ianuarie 2015, 16:08 Realitatea moldovenească views 8130
Parlamentarii moldoveni  au participat la sedinta Dumei de Stat
Foto: actualitati.md
30 ianuarie 2015, 16:08 Realitatea moldovenească views 8130

Parlamentarii moldoveni au participat la sedinta Dumei de Stat

Astăzi, 30 ianuarie, fracțiunea Partidului Socialiștilor din RM în componență deplină participă la sesiunea plenară a Dumei de Stat a Federației Ruse, relatează Actualități.md.

Prezentînd socialiștii colegilor ruși, președintele organului legislativ, Serghei Narîșkin a menționat încă odată că PSRM este "principalul partener de încredere".

"Astăzi la balconul nostru pentru oaspeți este prezentă fracțiunea Partidului Socialiștilor din Moldova, principalul nostru partener politic de încredere. Haideți să-i salutăm pe colegii noștri distinși", a spus el. Colegii ruși din Duma de Stat a FR au întâmpinat deputații PSRM cu aplauze.

Menționăm că anterior nimeni dintre deputații Republicii Moldova nu au participat la ședințele Dumei de Stat a Federației Ruse.

Actualități.md amintește că astăzi continuă vizita fracțiunii PSRM în componență deplină la Moscova. Fracțiunea Partidului Socialiștilor din RM se află într-o vizita de lucru în capitala Rusiei, la invitaţia partidului „Spravedlivaia Rossia".

Sursa: www.actualitati.md

Cuvinte cheie:

parlament , partide , moldovenii , Rusia

Comentarii

 (1)
  • #1 hfsjmbncugf Răspunde Citează selecţia
    Este adevarat ca de prima dată este aplaudat    биомусорул   din Chișinău......cu cit de curat a devenit Chișinăul...Să rămînă acolo pe veci !!!!
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1545
Populația:
2302 locuitori

Nimoreni este un sat şi comună din raionul Ialoveni. Nimoreni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Ialoveni și la 15 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2302 oameni. Satul Nimoreni a fost menționat documentar în anul 1545.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.