16 februarie 2015, 11:02 Realitatea moldovenească views 7774
Replici acide între foștii aliați
16 februarie 2015, 11:02 Realitatea moldovenească views 7774

Replici acide între foștii aliați

Discutii virtuale acide intre liberalul Anatol Salaru si liderul PLDM, Vlad Filat.

Ieri, liberalul Anatol Salaru a postat pe pagina sa de socializare o scrisoare deschisa pentru premierul in exercitiu, Iurie Leanca, in care afirma ca Vlad Filat le-ar fi spus liberalilor sa nu-l voteze pe Iurie Leanca, sugerand ca Leanca a fost parte a unui spectacol pus la cale de Vlad Filat. "Ai ştiut pana in ultima clipa ca este o înscenare si ca prietenul tau Vlad Filat nu te vrea in aceasta funcţie. Probabil ca nu ai vrut sa crezi in ipocrizia lui.", i se adreseaza Salaru lui Leanca.

In replica, liderul PLDM, l-a numit mincinos pe Anatol Salaru, tot pe Facebook. "Domnule Şalaru, acum înţeleg de ce sunteţi dezinteresat de rezolvarea acestei crize politice! Sunteţi prea ocupat cu bârfele. Toată această şaradă pe care aţi scris-o este încă o minciună care vă reprezintă.", i-a scris Filat.

Replica lui Salaru nu s-a lasat mult asteptata. Acesta l-a provocat pe Filat sa treaca ambii detectorul de minciuni. "Propun sa ne rasuflecam mânecile si marţi, înainte de votarea guvernului in parlament, sa trecem amândoi testul cu detectorul de minciuni. Acceptati provocarea?", a scris liberalul. Vlad Filat nu i-a raspuns deocamdata.

Sursa: inprofunzime.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1711
Populația:
5095 locuitori

Bulboaca este un sat şi comună din raionul Anenii Noi. Satul este situat la o distanță de 8 km de orașul Anenii Noi şi la 46 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004 populația satului constituie 5095 de oameni. Satul este atestat documentar în anul 1711 cu denumirea de Bulboaca Tătărască.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.