19 februarie 2015, 10:46 Realitatea moldovenească views 8412
Iurie Leancă: Voi lua o decizie în viitorul apropiat privind activitatea mea politică (VIDEO)
Foto: diez.md
19 februarie 2015, 10:46 Realitatea moldovenească views 8412

Iurie Leancă: Voi lua o decizie în viitorul apropiat privind activitatea mea politică (VIDEO)

Fostul premier Iurie Leancă este dezamăgit de situația din Parlament. Acesta se declară nemulțumit de faptul că noul Guvern, condus de Chiril Gaburici, a fost votat cu ajutorul deputaților comuniști. Declarațiile au fost făcute după ședința Parlamentului, informează UNIMEDIA.

„Avem un Guvern minoritar fiindcă nu s-a dorit unul majoritar. Acest guvern va depinde în totalitate de PCRM. PLDM și PD va fi nevoit să depindă de PCRM. Nu cred că PCRM să se fi schimbat. Nici măcar nu am văzut un angajament al PCRM că va susține parcursul european. Este o zi în care PCRM se răzbună pe partidele proeuropene. Este ziua în care Voronin umilește partidul din care fac parte. Voronin conduce parada în Republica Moldova", a menționat Leancă.

Iurie Leancă spune că o decizie privind viitorul lui politic va fi luată în viitorul apropiat.

„La 30 noiembrie am fost îndemnat să părăsesc partidul. Tocmai în virtutea acestui angajament, pentru crearea unei coaliții pro-europene stabile, nu am făcut acest lucru. În ceea ce privește viitorul meu politic, voi lua o decizie în viitorul apropiat. Voi vorbi cu cetățenii, să aflu ce își doresc ei de la mine în situația creată", a subliniat Leancă.

UNIMEDIA precizează că, la 18 februarie, Parlamentul a votat Guvernul condus de Chiril Gaburici. Pentru noul Cabinet de miniștri au votat 60 de deputați.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

Iurie Leanca , guvern , Moldova , guvern

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1905
Populația:
367 locuitori

Troiţa este un sat din cadrul comunei Vozneseni, raionul Leova. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Leova și la 73 de km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 367 de oameni. Satul Troița a fost menționat documentar în anul 1905.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.