05 martie 2015, 11:03 Realitatea moldovenească views 8697
Maia Sandu riscă să fie DEMISĂ
Foto: realitatea.md
05 martie 2015, 11:03 Realitatea moldovenească views 8697

Maia Sandu riscă să fie DEMISĂ

Maia Sandu ar putea fi demisă din funcția de ministru al Educației. Cel puțin, asta a sugerat președintele fracţiunii PCRM, Violeta Ivanov, în cadrul unui interviu pentru Unimedia, în care a menționat că formaţiunea din care face parte ar putea cere înlocuirea acesteia.

„Am susținut Guvernul, dar rămânem cu anumite obiecții la anumiți miniștri. Sperăm că prin acele acte legislative care vin în Parlament și prin interpelări, acești miniștri să demonstreze că muncesc", a declarat Violeta Ivanov.

De asemenea, aceasta a dezvăluit faptul că ministrul Educației va trebui să accepte unele modificări ale Codului Educației, ce vor fi propuse de comuniști, dacă vrea să-și păstreze fotoliul de ministru.

„Avem obiecții inclusiv la ministrul Educației, venim cu propuneri de modificare a Codului Educației care a fost aprobat. Dacă nu vor fi susținute aceste modificări, cerem alt ministru. Noi am promis alegătorilor și trebuie să ne ținem de cuvânt", a mai spus deputatul comunist.

Reamintim că Maia Sandu a declarat ieri că nu exclude că în acest an comuniștii ar putea să înainteze o nouă moțiune de cenzură împotriva ei, dat fiind faptul că anterior PCRM s-a arătat împotriva propunerii acesteia pentru încă un mandat în fruntea ministerului.

Sursa: www.realitatea.md

Cuvinte cheie:

Ministerul Educaţiei , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1701
Populația:
1449 locuitori

Ţahnăuţi este un sat din cadrul comunei Ţareuca, raionul Rezina. Satul Țahnăuți este situat la o distanță de 10 km de orașul Rezina, la 12 km de stația de cale ferată Șoldănești și la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 1449 de oameni. Satul Țahnăuți a fost menționat documentar în anul 1701.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.