02 aprilie 2015, 11:47 Realitatea moldovenească views 9285
Funcţia de director al CFM, rîvnită de 9 candidați
Foto: curentul.md
02 aprilie 2015, 11:47 Realitatea moldovenească views 9285

Funcţia de director al CFM, rîvnită de 9 candidați

La concursul pentru ocuparea funcţiei de director general al ÎS Calea Ferată a Moldovei s-au înscris nouă candidaţi. Concursul se va desfăşura în două etape.

Cele 9 persoane care şi-au depus actele până la data limită, 31 martie, ora 16.00, sunt: Viorel Pantelei, Vasile Dabija, Nicolae Midone, Sergiu Panuţa, Ion Cîrstea, Vladimir Cebotari, Nicolae Armaş, Grigore Vornicescu şi Sergiu Dragoman.

Concursul se va desfăşura în două etape: proba CV-urilor şi cea a interviului, în cadrul căreia candidatul va trebui să prezinte, inclusiv în scris sub formă de concept de maximum 10 pagini, o viziune clară a situaţiei economice de la Calea Ferată din Moldova, a infrastructurii şi materialului rulant al întreprinderii, respectiv a obiectivelor de dezvoltare.

Calea Ferată din Moldova a rămas fără director în februarie 2014, după demiterea lui Andrei Domaşcan.

Sursa: tv7.md

Cuvinte cheie:

calea ferata , Moldova , concurs

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1745
Populația:
1007 locuitori

Ocolina este un sat şi comună din raionul Soroca. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Ţepilova și Ocolina. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Soroca și la 155 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1007 oameni. Satul Ocolina a fost menționat documentar în anul 1745.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.