21 aprilie 2015, 11:36 Realitatea moldovenească views 7220
Austria contribuie la sporirea calificării antreprenorilor din Moldova
21 aprilie 2015, 11:36 Realitatea moldovenească views 7220

Austria contribuie la sporirea calificării antreprenorilor din Moldova

Camera de Comerţ şi Industrie din RM acceptă cereri de participare la programul de sporire a capacităţilor manageriale, realizate în comun cu Camera de Economie a Austriei.

Potrivit agenţiei „INFOTAG", cu referire la CCI, proiectul este orientat spre discutarea subiectelor importante în condiţii de globalizare cu scopul de a obţine noi capacităţi în domeniul managementului financiar, strategie/planificare/organizare şi managementul riscurilor.

Prima etapă a programului prevede participare la un curs intensiv din trei module de pregătire: managementul riscurilor (13-15 mai), managementul modificărilor (3-5 iunie) şi managementul proiectului (24-26 iunie). După ce va avea loc etapa de testare (27 iunie).

A doua etapă prevede stagiere de şase zile în toamnă, la Viena, pentru identificarea potenţialilor parteneri de afaceri – companii austriece, participare la forul de afaceri moldo-austriac, vizitarea evenimentelor.

La finalul programului participanţii vor primi diploma WIFI (Austria). Costul participării - 639 euro.

Detalii la seminar@chamber.md.

Precizăm: Programul este realizat timp de 1,5 ani. În acest timp la program au participat peste 200 antreprenori moldoveni.

Sursa: www.infotag.md

Cuvinte cheie:

Austria , business , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
55 locuitori

Rădulenii Noi este un sat din cadrul comunei Alexeevca, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 9 km de orașul Florești și la 137 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 55 de oameni. Satul Rădulenii Noi a fost întemeiat în anul 1909.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.