01 mai 2015, 15:45 Realitatea moldovenească views 7745
Gala promotorilor tehnologiilor informaționale în educație s-a desfășurat la Chișinău
01 mai 2015, 15:45 Realitatea moldovenească views 7745

Gala promotorilor tehnologiilor informaționale în educație s-a desfășurat la Chișinău

Ministerul Educației a acordat diplome de onoare pentru un număr de 40 de directori de școli și profesori de informatică în cadrul primei ediții a Galei promotorilor tehnologiilor informaționale în educație.

Prezentă la eveniment, ministrul Maia Sandu a adus mulțumiri cadrelor didactice și manageriale care se implică activ în promovarea tehnologiilor informaționale în educație, menționînd că digitalizarea procesului educațional reprezintă, probabil, una dintre marile provocări ale autorității centrale în domeniul educației. În același context, ministrul și-a exprimat convingerea că Gala promotorilor tehnologiilor informaționale în educație trebuie să devină o tradiție.

Gala promotorilor tehnologiilor informaționale în educație a fost organizată în sprijinul cadrelor didactice care au promovat activ segmentul IT în sistemul educațional din Republica Moldova. La prima ediție au participat peste 40 de cadre didactice și directori ai instituțiilor de învățămînt din țară.

Evenimentul a fost organizat de Ministerului Educației cu sprijinul USAID și Asociației Companiilor din domeniul Tehnologiilor Informaționale și Comunicaționale (ATIC).

Sursa: edu.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1637
Populația:
434 locuitori

Buteşti este un sat din cadrul comunei Camenca, raionul Glodeni. Localitatea se afla la distanţa de 10 km de orașul Glodeni şi la 178 km de oraşul Chișinău. onform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 434 de oameni. Satul Butești a fost menționat documentar în anul 1637.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.