19 mai 2015, 14:17 Realitatea moldovenească views 8068
19 mai 2015, 14:17 Realitatea moldovenească views 8068

Regimul fără vize cu UE NU a fost anulat


Foto: viza.md 

Referitor la informaţiile vehiculate privind regimul liberalizat de vize cu UE, MAEIE al R. Moldova face următoarele precizări:

«Regimul liberalizat de vize cu UE funcţionează în condiţii normale şi că nu există premise pentru anularea acestuia.

Atragem atenţia cetăţenilor să nu se lase manipulaţi de acţiunile de dezinformare şi facem apel la responsabilitate din partea celor care lansează informaţii tendenţioase la acest subiect».

Reamintim că din 28.04.2014, cetăţenii Republicii Moldova, care deţin paşapoarte biometrice, pot călători fără vize, pe termen scurt (90 de zile de aflare timp de 6 luni).

Regimul fără vize NU OFERĂ DREPTUL la: ANGAJAREA ÎN CÎMPUL MUNCII, MIGRAŢIE, ÎNTREGIREA FAMILIEI, STUDII (peste 90 de zile).Răspunsurile la cele mai frecvente întrebări despre regimul fără vize pentru cetăţenii moldoveni pot fi aflate la următoarea adresă: ÎN EUROPA FĂRĂ VIZE.

Deţinătorii paşapoartelor simple au nevoie în continuare de vize.

Sursa: Viza.md

Cuvinte cheie:

viza , anulare , UE , moldovenii

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec XIX
Populația:
594 locuitori

Constantinovca este un sat şi comună din raionul Edineţ. Din componenţa comunei fac parte două localităţi: Constantinovca şi Iachimeni. Satul Constantinovca este amplasat în regiunea de şes şi mici coline, pe rîul Draghiştea, situat la 27 km de oraşul Edineţ, la 35 km de staţia de cale ferată Brătuşeni şi la 229 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 594 de oameni. Satul Constantinovca a fost înființat la mijlocul secolului al XIX-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.