19 mai 2015, 12:09 Realitatea moldovenească views 7418
CEC a lansat Centrul de Apel la tarif obișnuit
19 mai 2015, 12:09 Realitatea moldovenească views 7418

CEC a lansat Centrul de Apel la tarif obișnuit

Comisia Electorală Centrală a lansat luni, 18 mai, în cadrul pregătirilor pentru alegerile locale generale din acest an, Centrul de Apel cu numărul unic de telefon (+373) 22 880101, informează NOI.md. Chiar dacă proiectul este finanțat de Guvernul Suediei, apelurile la „linia fierbinte" vor fi cu plată, la tarif ordinar, de la telefonul fix sau mobil din orice localitate a Republicii Moldova, se menționează într-un comunicat de presă difuzat de CEC.

Centrul de Apel, lansat pe 18 mai, este un proiect realizat de Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral, în parteneriat cu Comisia Electorală Centrală și cu suportul Programului PNUD pentru Democraţie, finanţat de Guvernul Suediei.

Operatorii Centrului de Apel vor acorda asistență alegătorilor privind procedura de votare în cadrul alegerilor locale generale din 14 iunie 2015. De menționat că la acest număr unic de telefon nu pot fi depuse contestații sau făcute plîngeri.

Linia de informare a Centrului de Apel va funcţiona în perioada 18 mai – 30 iunie 2015, de luni pînă vineri, între orele 8.00 și 18.00. În cadrul Centrului de Apel activează 12 de operatori, un formator CICDE și un formator CEC. În perioada 13-15 iunie numărul operatorilor va fi triplat, iar programul de lucru va fi extins pînă la 24 de ore pe zi.

În pofida faptului că proiectul este finanțat din exterior, apelurile la „linia fierbinte" vor fi cu plată, la tarif ordinar, de la telefonul fix sau mobil din orice localitate a Republicii Moldova.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

CEC , alegeri , centru de apel , 2015 , primaria

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1927
Populația:
201 locuitori

Valea Florii este un sat din cadrul comunei Sărata-Galbenă, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Hîncești și la 58 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 201 oameni. Satul Vale Florii a fost întemeiat în anul 1927.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.