27 iunie 2015, 14:52 Realitatea moldovenească views 7190
Oportunități de Masterat în cadrul programului WNISEF al Grant-urilor Seed
Foto: vk.com
27 iunie 2015, 14:52 Realitatea moldovenească views 7190

Oportunități de Masterat în cadrul programului WNISEF al Grant-urilor Seed

Ministerul Educației invită publicul interesat să participe la programul WNISEF al Grant-urilor Seed.

Acest program este conceput pentru a oferi ajutor financiar persoanelor înzestrate cu aptitudini manageriale din Republica Moldova și Ucraina, care sînt admiși în unul din programele de MBA americane din Top 50 și care se angajează se revină în țara lor de origine și să-și investească acolo talentele.

Pentru a fi eligibil de a obține un Grant Seed al WNISEF, un candidat trebuie să fie nu doar acceptat de o școală de business din Top 50 din SUA, dar trebuie, de asemenea, să se angajeze să revină în Republica Moldova/Ucraina pentru o perioadă de cel puțin trei ani pentru a lucra și investi cunoștințele, abilitățile și aptitudinile sale în procesul de tranziție a țării.

Procesul de depunere a candidaturii constă din trei etape:

(1) formular de solicitare în regimul on-line și depunerea documentelor;

(2) înmînarea documentelor și interviu;

(3) examinarea dosarelor și anunțarea rezultatelor de către Comitetul Seed Grant. Formularul de solicitare se depune prin intermediul paginii web a Grant-ului Seed. Termenul limită de depunere a formularului de solicitare constituie 75 zile înainte de începerea programului Dvs. de MBA.

Sprijinul financiar acordat va fi valabil pentru o perioadă de doi ani, pentru un plan de studii determinat (program MBA, studii de zi).

Studentul este responsabil de achitarea oricăror taxe aferente Grant-ului. – 100% din suma Grant-ului Seed devine împrumut rambursabil, în cazul în care beneficiarul nu revine în Republica Moldova/Ucraina pentru o perioadă de cel puțin trei ani de la finisarea studiilor. Studenții trebuie să restituie împrumutul în întregime, în cazul în care aceștia nu revin în țara lor de origine.

Mai multe detalii și informații găsiți accesînd pagina web: seedgrant.wnisef.org.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1905
Populația:
200 locuitori

Ursoaia Nouă este un sat din cadrul comunei Tănătarii Noi, raionul Căuşeni. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Căușeni și la 63 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 200 de oameni. Satul Ursoaia Nouă a fost menționat documentar în anul 1905.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.