22 iulie 2015, 11:29 Realitatea moldovenească views 9227
Usatîi: prim-ministru al Republicii Moldova va deveni Mihail Saakaşvili
Foto: facebook.com
22 iulie 2015, 11:29 Realitatea moldovenească views 9227

Usatîi: prim-ministru al Republicii Moldova va deveni Mihail Saakaşvili

Noul Prim-ministru al Republicii Moldova va deveni fostul Preşedinte al Georgiei, guvernatorul regiunii Odessa, Mihail Saakaşvili. Potrivit agenţiei "Infotag", despre aceasta a scris marţi pe pagina sa din reţelele de socializare preşedintele Partidului Nostru, primarul de Bălţi Renato Usatîi.

Usatîi a distribuit un mesaj video, pe care l-a înregistrat ieri, aflîndu-se la Moscova.

"Am aflat nişte amănunte curioase şi vreau să le împărtăşesc cu voi. Am aflat că Prim-ministru al Republicii Moldova va deveni Mihail Saakaşvili. Negocieri cu acesta deja au fost purtate, subiectul deja a fost discutat cu Preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko", a declarat Usatîi.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1589
Populația:
1306 locuitori

Frasin este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Frasin, Caraiman și Codrenii Noi. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Dondușeni și la 209 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1306 locuitori. Satul Frasin a fost menționat documentar în anul 1589.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.