07 iunie 2016, 15:00 Realitatea moldovenească views 4203
Candidaţi pentru o bursă de cinci luni la Berlin!
07 iunie 2016, 15:00 Realitatea moldovenească views 4203

Candidaţi pentru o bursă de cinci luni la Berlin!

Doriţi să faceţi un stagiu practic la Parlamentul german? Bundestag-ul German în colaborare cu Freie Universität Berlin, Humboldt-Universität Berlin, Technische Universität Berlin vă invită să candidaţi pentru o Bursă Parlamentară Internaţională (IPS) cu durata de cinci luni la Berlin.

Bursa Parlamentară Internaţională (Internationales Parlaments-Stipendium - IPS) se adresează tinerelor şi tinerilor cu o înaltă calificare şi interes pentru viaţa politică şi care, după încheierea Programului, se reîntorc în patria lor animaţi de voinţa de a participa activ şi responsabil la configurarea unui viitor democratic pentru ţara lor.

Bundestag-ul German, Parlamentul german, oferă tinerilor prilejul de a absolvi un stagiu de 15 săptămâni pe lîngă un membru al Bundestag-ului German şi de a face astfel cunoştinţă cu sistemul parlamentar german şi cu procesele de decizie politică şi, în acelaşi timp, de a acumula experienţă practică în domeniul muncii parlamentare. Selecţia bursierilor se va face de către o comisie de selecţie independentă a Bundestag-ului German.

IPS 2017

IPS Flyer (deutsch/rumänisch)

IPS Flyer (deutsch/russisch)

Sursa: www.chisinau.diplo.de

Cuvinte cheie:

Germania , bursa , candidat

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1653
Populația:
1334 locuitori

Onişcani este un sat şi comună din raionul Călăraşi. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sverida și Onişcani. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Călărași și la 81 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1334 de oameni.Satul Onișcani a fost menționat documentar în anul 1653.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.