22 august 2016, 14:50 Realitatea moldovenească views 4262
Conferinţa municipală a cadrelor didactice va avea loc la finele săptămînii
22 august 2016, 14:50 Realitatea moldovenească views 4262

Conferinţa municipală a cadrelor didactice va avea loc la finele săptămînii

Conferinţa municipală a cadrelor didactice se va desfăşura anul acesta pe 26 august. Evenimentul va întruni în jur 800 de profesori, manageri, dar şi reprezentanţi ai sindicatelor, transmite IPN.

Genericul conferinţei din acest an este: „Acces, Relevanţă, Calitate în Educaţie – Competenţe pentru Prezent şi Viitor". Evenimentul anual a fost precedat de mai multe ateliere tematice.

În contextul noului an de studii, şefa Direcţiei generale educaţie, tineret şi sport, Tatiana Nagnibeda-Tverdohleb, a reiterat că opt mii de elevi din familii defavorizate vor primi ajutor material unic în mărime de 700 de lei. Banii pot fi ridicaţi de către părinţi la filialeleMoldindconbank la prezentarea actului de identitate.

Sursa: ipn.md

Cuvinte cheie:

conferință , profesor

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1865
Populația:
278 locuitori

Flutura este un sat din cadrul comunei Tîrşiţei, raionul Teleneşti. Localitatea Flutura se află la distanța de 45 km de orașul Telenești și la 105 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 278 de oameni. Satul Flutura a fost atestat documentar în anul 1865.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.