11 noiembrie 2016, 10:00 Realitatea moldovenească views 4364
În ziua alegerilor vor activa serviciile de eliberare a actelor de identitate
11 noiembrie 2016, 10:00 Realitatea moldovenească views 4364

În ziua alegerilor vor activa serviciile de eliberare a actelor de identitate

Centrul Resurselor Informaţionale de Stat "Registru" a anunţat că ziua de duminică, 13 noiembrie, va fi lucrătoare pentru angajații serviciilor de eliberare a actelor de identitate. În ziua turului II al alegerilor prezidenţiale, aceste structuri vor activa de la ora 7.00 pînă la 21.00.

Potrivit întreprinderii "Registru", în ziua scrutinului, la solicitare, vor fi eliberate buletine de identitate provizorii. Actele vor fi eliberate în mod gratuit, inclusiv celor care nu beneficiază de înlesniri.

Totodată, în ziua desfăşurării alegerilor prezidenţiale se vor elibera, în mod gratuit, adeverinţele ce conţin date din Registrul de stat al populaţiei sau din fişierul manual de evidenţă.

În ziua de duminică se va asigura şi confecţionarea buletinelor de identitate în baza tuturor cererilor depuse pînă pe data de 11 noiembrie.

De asemenea, pe 13 noiembrie, în ziua desfăşurării scrutinului, membrii grupului de lucru al întreprinderii "Registru" vor asigura monitorizarea continuă a procesului de eliberare a actelor de identitate.

Pentru informaţii suplimentare, cetăţenii se pot adresa la telefonul de contact al Call-centrului instituţiei 14-909 sau (+373) 022-25-70-70 şi la telefoanele serviciilor de eliberare a actelor de identitate.

Sursa: moldpres.md

Cuvinte cheie:

acte de identitate , alegeri , documente

Comentarii

 (1)
  • #1 Oleg Răspunde Citează selecţia
    Надо непременно, что бы возле этих служб плахотнюка-санду, находились наблюдатели. Представляю сколько вкладышей будет выдано!
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1923
Populația:
61 locuitori

Cotovca este un sat din cadrul comunei Dobrogea Veche, raionul Sîngerei. Localitatea este situată la 9 km de orașul Sîngerei și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 61 de oameni. Satul Cotovca a fost întemeiat în anul 1923.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.