19 ianuarie 2017, 14:15 Realitatea moldovenească views 3827
Mașinile și calculatoarele confiscate vor fi oferite polițiștilor
19 ianuarie 2017, 14:15 Realitatea moldovenească views 3827

Mașinile și calculatoarele confiscate vor fi oferite polițiștilor

Ministerul Afacerilor Interne propune modificarea Regulamentului cu privire la modul de evidenţă, evaluare şi vînzare a bunurilor confiscate, fără stăpîn, sechestrate uşor alterabile sau cu termen de păstrare limitat, a corpurilor delicte, a bunurilor trecute în posesia statului cu drept de succesiune şi a comorilor, scrie portalul BizLaw.md.

Astfel, potrivit noului Regulament, unitățile de transport, tehnica de calcul și comunicație confiscate în folosul statului, în baza sentinţelor şi hotărîrilor instanţelor judecătoreşti şi altor autorităţi de stat, precum și cele fără stăpîn vor fi predate Inspectoratului General al Poliției. Ulterior, prin ordinul instituției, vor fi repartizate subdiviziunilor de resort pentru utilizarea în interes de serviciu.

În document se precizează că mijloacele de transport auto confiscate și cele utilizate în calitate de corpuri delicte vor fi predate gratuit Inspectoratului General al Poliției, conform unei liste, în care se va indica denumirea mijlocului de transport, numărul de înmatriculare, numărul motorului, numărul caroseriei, anul fabricării, numele şi prenumele titularului, precum și starea lui tehnică.

În prezent toate bunurile confiscate sînt preluate de Inspectoratul Fiscal de Stat pentru a fi comercializate.

Sursa: bizlaw.md

Cuvinte cheie:

confiscare , automobil , calculator , politia

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1928
Populația:
281 locuitori

Novovladimirovca este un sat din cadrul comunei Bîcioc din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 39 km de orașul Grigoriopol și la 68 km de Chișinău. Populaţia satului Novovladimirovca alcătuia 281 oameni în anul 2000. Satul Novovladimirovca a fost înființat în anul 1928.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.