15 februarie 2017, 10:40 Realitatea moldovenească views 2478
Produsele moldovenești au fost expuse la expoziţia internaţională „Prodexpo” (Foto)
15 februarie 2017, 10:40 Realitatea moldovenească views 2478

Produsele moldovenești au fost expuse la expoziţia internaţională „Prodexpo” (Foto)

Recent, pe teritoriul Centrului expozițional „Expocentru" din or. Moscova s-a desfășurat cea de-a 24-a Expoziție internațională de produse alimentare „Prodexpo", în cadrul căreia au participat 11 companii moldovenești, a căror producție este bine cunoscută consumatorilor străini pentru calitatea înaltă și prețul accesibil.

Cu suportul Organizației de Atragere a Investițiilor și Promovare a Exportului din Moldova (MIEPO), Asociației Producătorilor de Conserve „Speranța-Con", al companiei expoziționale „Axar" SRL, precum și al Ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă, la ediția din anul curent au participat cu un stand unic al Republicii Moldova următoarele întreprinderi moldovenești: S.A. „Alfa-Nistru", S.A. „Natur Bravo", S.A. „Orhei-Vit", SRL „Conserv Grup", SRL „Coval&Co", S.A. „Fabrica de conserve din Călăraşi", SRL „Art-ProEco", SRL „Vladovlad", SRL „Sadro Ursu", S.A. „Fundația-Prod" – lideri în producerea conservelor din fructe și legume, sucurilor și nectarelor naturale, dulcețurilor, gemurilor, hrănii pentru copii, snack-urilor, dejunurilor ecologice pe bază de cereale, mierii naturale și deserturilor pe bază de miere, nucilor, produselor de panificație ș.a. De asemenea, la eveniment a fost expusă renumita producție vinicolă a Combinatului de vinuri „Cricova" SA.

Sursa: rusia.mfa.md

Cuvinte cheie:

expoziție , produse , companie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XIX
Populația:
553 locuitori

Măcăreuca este un sat din cadrul comunei Cotova, raionul Drochia. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Drochia și la 184 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 553 de oameni. Satul Măcăreuca a fost întemeiat în secolul al XIX-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.