26 iunie 2017, 16:15 Realitatea moldovenească views 6240
Pompierii au mers la mai multe tabere de odihnă (Foto)
26 iunie 2017, 16:15 Realitatea moldovenească views 6240

Pompierii au mers la mai multe tabere de odihnă (Foto)

Pompierii au vizitat mai multe tabere de odihnă din țară.

Salvatorii împreună cu polițiștii au mers și la taberele de odihnă din raionul Căușeni, pentru a le aminti regulile de prevenire a situațiilor excepționale copiilor, dar și cadrelor didactice.

Recomandările au ținut de capitolul prevenire și reacționare în caz de incendiu, cazuri de înec, dar și alte situații cu pericol pentru viață. Tot despre unele pericole le-au vorbit și polițiștii, venind cu recomandări pentru evitarea acestora.

În paralel cu instruirile, copiii au avut parte de diferite concursuri de creație și probe sportive. La final, salvatorii le-au arătat celor mici tehnica de intervenție și echipamentul, pentru a se informa și mai mult despre meseria de pompier.

Amintim că aceste acțiuni de informare vin să completeze șirul de campanii de instruire a tinerei generații în domeniul bazelor securității vieții și salvării de vieți omenești.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

tabără , pompieri , odihna

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1459
Populația:
1769 locuitori

Andruşul de Sus este un sat şi comună din raionul Cahul. Andruşul de Sus este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Cahul și la 178 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1769 de oameni. Satul Andruşul de Sus a fost menționat documentar în anul 1459.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.