27 iulie 2017, 11:45 Realitatea moldovenească views 23748
Salvatorii şi pompierii din ţara noastră vor putea beneficia de locuinţe de serviciu
27 iulie 2017, 11:45 Realitatea moldovenească views 23748

Salvatorii şi pompierii din ţara noastră vor putea beneficia de locuinţe de serviciu

Salvatorii şi pompierii vor putea beneficia de locuinţe de serviciu. Guvernul a aprobat, miercuri, o hotărîre prin care a stabilit obiectivele, cerinţele şi condiţiile parteneriatului public-privat pentru construirea unui complex locativ şi a unei săli de sport la parterul acestuia.

Este vorba despre cel puţin 43 de apartamente cu o suprafaţă totală de două mii de metri pătraţi şi o sală de sport de 290 de metri pătraţi.

Scopul iniţiativei este de a îmbunătăţi condiţiile de trai pentru angajaţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă care va înlocui, în urma reformei, actualul Serviciu pentru Situaţii Excepţionale.

În momentul iniţierii procedurii de proiectare a construcţiei, aproximativ 500 de familii ale angajaților instituţiei nu dispuneau de spaţiu locativ, dintre care 80 la sută sunt familii nou formate.

Sursa: www.publika.md

Cuvinte cheie:

locuință , pompieri , salvatori

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
266 locuitori

Evghenievca este un sat din cadrul comunei Copăceni, raionul Sîngerei. Localitatea Evghenievca se află la distanța de 15 km de orașul Sîngerei și la 107 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 266 de oameni. Satul Evghenievca a fost întemeiat în anul 1907.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.