11 august 2017, 10:15 Realitatea moldovenească views 3561
Cererile pentru indemnizațiile paternale vor putea fi depuse online
11 august 2017, 10:15 Realitatea moldovenească views 3561

Cererile pentru indemnizațiile paternale vor putea fi depuse online

Indemnizaţiile paternale vor putea fi solicitate în mod electronic. O hotărîre în acest sens a fost aprobată ieri, în cadrul ședinței Cabinetului de miniștri.

Astfel, depunerea cererii va fi posibilă în regim online, prin accesarea serviciului „e–Cerere Indemnizaţii familiilor cu copii", disponibil pe portalul guvernamental unic al serviciilor electronice (www.servicii.gov.md) sau pagina-web a Casei Naţionale de Asigurări Sociale (www.cnas.md).

Implementarea serviciului e-Cerere pentru solicitarea indemnizaţiei paternale va facilita accesibilitatea pentru clienți, va reduce termenul de prestare a serviciului și costurile suportate de beneficiari. Totodată, punerea în aplicare a serviciului va contribui la diminuarea sarcinii administrative pentru Casa Naţională de Asigurări Sociale.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

indemnizatii , online

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1920
Populația:
432 locuitori

Trifeştii Noi este un sat din cadrul comunei Moscovei, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Cahul și la 166 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 432 de oameni. Satul Trifeştii Noi a fost înființat în anul 1920.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.