30 septembrie 2017, 11:00 Realitatea moldovenească views 4896
Igor Dodon a înmînat înalte distincții de stat
30 septembrie 2017, 11:00 Realitatea moldovenească views 4896

Igor Dodon a înmînat înalte distincții de stat

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a înmînat astăzi înalte distincții de stat unor ofițeri din cadrul Serviciului de Protecție și Pază de Stat și unui funcționar al Serviciului vamal, în conformitate cu decretele pe care le-a semnat anterior.

Astfel, pentru îndeplinirea ireproșabilă a datoriei de serviciu, înaltă măiestrie profesională și pentru succesele obținute la Campionatul Mondial "Bodyguard–2017", șeful statului a conferit:

Ordinul „Credință Patriei" clasa I - lui Alexei Spînu - locotenent-colonel;

Medalia „Meritul Militar" - lui Eugeniu Arnaut – maior; lui Andrei Ivanov - căpitan; lui Andrei Smecal – locotenent; lui Marcel Trudov - căpitan.

Totodată, în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite faţă de stat, pentru muncă îndelungată şi prodigioasă, şi înaltă măiestrie profesională, președintele țării a conferit:

Medalia „Meritul Civic" – lui Cainarean Emilia - șef al Laboratorului Vamal.

Sursa: www.noi.md

Cuvinte cheie:

Igor Dodon , președinte , distinctie

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
194 locuitori

Salcia este un sat din cadrul comunei Botnăreşti, raionul Anenii Noi. Satul Salcia este situat la o distanță de 8 km de orașul Anenii Noi și la 40 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 194 de locuitori. Satul a fost înființat în anul 1859.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.