04 octombrie 2017, 10:20 Realitatea moldovenească views 4373
Un moldovean a ajuns ostaticul Statului Islamic (ISIS) (Video)
04 octombrie 2017, 10:20 Realitatea moldovenească views 4373

Un moldovean a ajuns ostaticul Statului Islamic (ISIS) (Video)

Într-un video publicat de către ISIS apare un oarecare Țurcanu Grigorii Mihailovici din regiunea Moscovei care a fost luat ostatic în Siria alături de un coleg.

Grigorii Țurcanu (născut la 20 decembrie 1978) face parte din organizația „Боевое братство. Домодедово" (Frăția de luptă. Domodedovo), și a participat la acțiuni de război atît în Siria cît și din Iugoslavia.

Potrivit Novaya Gazeta, liderul organizației a confirmat că persoana din video este Grigorii, de asemenea a mai adăugat: „Cumva a ajuns în Siria, și a fost luat ostatic, mai multe nu vă putem spune".

Unul din scopurile organizației este să ajute toți cetățenii Rusiei, atît cît și să acorde ajutor veteranilor celui de-al Doilea Război Mondial, cît și veteranilor altor conflicte armate. Mai multe despre Боевое братство vedeți aici.

Revenim cu detalii.

Sursa: diez.md

Cuvinte cheie:

moldovenii , Statul Islamic

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1667
Populația:
500 locuitori

Piscăreşti este un sat din cadrul comunei Sîrcova, raionul Rezina. Satul Piscărești este situat la o distanță de 16 km de orașul Rezina și la 107 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 500 de oameni. Satul este menționat documentar în anul 1667.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.