06 aprilie 2018, 10:50 Realitatea moldovenească views 13408
Președinte: România are prevăzut un buget îndreptat spre lichidarea RM
06 aprilie 2018, 10:50 Realitatea moldovenească views 13408

Președinte: România are prevăzut un buget îndreptat spre lichidarea RM

Igor Dodon a declarat că statul român ar avea prevăzut un „buget enorm" menit să contribuie la lichidarea statalităţii moldoveneşti prin unirea cu România.

„Este un articol în bugetul României îndreptat direct spre lichidarea statalităţii R.Moldova. De aceea, nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece că este popupulism, este o politică foarte clară, de stat, de lichidare a statalităţii R.Moldova", a declarat Igor Dodon într-un interviu pentru Sputnik Moldova.

Preşedintele a subliniat că „noi în R.Moldova nu cheltuim anual atîţia bani (pentru menţinerea statalităţii) cît cheltuie România pentru lichidarea statalităţii". Potrivit lui, unionismul „este cel mai mare risc pentru securitatea naţională a R.Moldova". „Trebuie să avem o atitudine foarte serioasă şi precaută faţă de aceasta. Chiar dacă unii sînt populişti şi încearcă să paraziteze pe aceste mesaje, da noi nu trebuie să subevaluăm acest risc, pentru că există forţe, există instituţii de stat, inclusiv din statul vecin", a afirmat Dodon.

Sursa: adevarul.ro

Cuvinte cheie:

Romania , lichidare , Igor Dodon

Comentarii

 (3)
  • #3 Adi Răspunde Citează selecţia
    Si ironia sortiii cei care NU VROIAU CA REPUBLICA MOLDOVA SA EXISTE ... ACUM ACUZA DE LICHIDARE  ..

    REPUBLICA MOLDOVA A FOST CREATA DOAR CA UN PAS PRECURSOR SPRE UNIREA CU ROMANIA ... NU A FOST MENITA NICI ODATA SA RAMANA ASA CA TRESTIA IN VINT!
  • #2 Adi Răspunde Citează selecţia
    Romania doreste lichidarea consecintelor pactului ribbentrop molotov. Si asta se va intimpla cat de curand. Si asta e absolut normal pentru ca doar Romania mai sufera dupa acest pact cand nici Hitler nici Stalin nu mai sunt in viata. Este criminal si inuman ca asta lucru nu a fost rezolvat de aproape 30 de ani! Iar cei care in 89' nu doreau sa se formeze R Moldova. si sa fie independenda, acum iau statalitatea in brate.. E doar o lupta pentru scaune la virf!!!
  • #1 ivanovivan Răspunde Citează selecţia
    De ce Dodon nici odata no pus intrebarea de ce rusiea nusi retrag armata de pe teritoriul rep. Moldova .Fiindca Dodon e ajent pusesc
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1447
Populația:
1648 locuitori

Vadul-Raşcov este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Vadul-Rașcov și Socola. Amplasat pe cursul superior al Nistrului satul Vadul-Raşcov se află la o distanță de 23 km de orașul Șoldănești și la 104 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1648 de oameni. Vadul-Raşcov a fost atestat documentar la 14 ianuarie 1447.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.