11 iunie 2018, 13:03 Realitatea moldovenească views 7627
Focuri de armă într-un liceu din țară
11 iunie 2018, 13:03 Realitatea moldovenească views 7627

Focuri de armă într-un liceu din țară

Caz ieșit din comun la un liceu din orașul Drochia.

Un elev a fost împușcat în obraz de un coleg, care a venit la școală cu o armă pneumatică. Incidentul a avut loc pe data de 21 mai, iar forțele de ordine au fost anunțate de către tatăl victimei.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Drochia, Liliana Harea, suspectul, în vîrstă de 16 ani, a luat arma de la fratele său, care o păstra într-un safeu. Seiful era încuiat, însă bănuitul a reușit să găsească cheia.

În timpul unei pauze, minorul se juca cu arma pe unul dintre coridoarele instituției, cînd, deodată, s-a produs o împușcătură, iar glonțul l-a rănit pe un alt elev, în regiunea feței.

Victima a primit îngrijiri medicale, însă nu a fost internată, deoarece rana nu era gravă.

Contactat telefonic, procurorul orașului Drochia, Iurie Vrabie, a declarat că materialele se află în stare de examinare.

În prezent se investighează toate circumstanțele producerii incidentului.

Sursa: unimedia.info

Cuvinte cheie:

liceu , armament

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
1284 locuitori

Lingura este un sat şi comună din raionul Cantemir. Din componenţa comunei fac parte localităţile Crăciun, Lingura și Popovca. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Cantemir și la 129 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1284 de oameni. Satul Lingura a fost înființat în anul 1910.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.