29 mai 2019, 17:30 Realitatea moldovenească views 17528
Decizia Curții de Apel în dosarul lui Andrei Tranga
29 mai 2019, 17:30 Realitatea moldovenească views 17528

Decizia Curții de Apel în dosarul lui Andrei Tranga

Omul de afaceri Andrei Tranga rămîne în arest preventiv. Magistrații Curții de Apel Chișinău au respins recursul depus de avocatul lui Andrei Tranga, proprietarul rețelei de restaurante „La Plăcinte" și „Andy's Pizza", prin care acesta contesta decizia de plasare în arest preventiv.

Decizia a fost pronunțată astăzi, 29 mai, transmite Noi.md.

Andrei Tranga a fost reținut de procurorii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, vineri, 26 aprilie, într-un dosar penal deschis pentru șantaj. Tranga ar fi fost implicat într-o schemă de preluare a afacerii lui Viorel Varzari şi anume a întreprinderii SRL „Molinart Grup", deținătorul mărcii comerciale „ARTINOX".

În același timp, avocatul omului de afaceri, spune că Varzari, nu este proprietarul companiei "MOLINART GRUP" pe care pretinde că Tranga ar fi vrut să o preia de la el.

În opinia mai multor reprezentanți ai mediului de afaceri, cazul împotriva unuia dintre cei mai notorii oameni de afaceri din Moldova este foarte îndoielnic și, eventual, este o metodă de șantajare a unei persoane care și-a creat și dezvoltat afacerea de la zero și este o persoană destul de independentă.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

Curtea de Apel , Andrei Tranga

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1610
Populația:
1067 locuitori

Văscăuți este un sat şi comună din raionul Floreşti. Din componenţa comunei fac parte localităţil Octiabriscoe și Făgădău. Localitatea Văscăuți este situată la distanța de 34 km de orașul Florești și la 120 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1067 locuitori. Prima atestare a satului Văscăuți din ținutul Soroca datează din anul 1610.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.