07 iunie 2019, 11:50 Realitatea moldovenească views 14144
PDM s-a întîlnit cu PSRM: La ce numitor comun s-a ajuns
07 iunie 2019, 11:50 Realitatea moldovenească views 14144

PDM s-a întîlnit cu PSRM: La ce numitor comun s-a ajuns

PDM şi PSRM s-au întîlni în această dimineaţă la Parlament. După şedinţă, membrii Partidului Democrat din Moldova au făcut declaraţii pentru presă.

Vicepreşedintele PDM, Vladimir Cebotari, a declarat că cele două formaţiuni nu au discutat despre funcţii, ci despre alte aspecte mult mai importante.

"Noi le-am spus celor din PSRM că avem un singur obiectiv - de a forma majoritatea parlamentară şi numirea unui guvern, care va avea la bază un program social, care va face viaţa oamenilor mai bună. Noi am discutat despre dorinţa PDM ca viitorul guvern să continue proiectele lansate de Guvernul Filip."

Vladimir Cebotari a menționat că dialogul cu PSRM va continua în această după-amiază. De asemenea, în a doua jumătate a zilei se va întruni Consiliul Politic Național al formațiunii pentru a discuta ultimele detalii privind negocierile politice.

Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

PSRM , PDM , întrevedere

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1778
Populația:
326 locuitori

Sobari este un sat din cadrul comunei Cremenciug, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Soroca și la 176 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 326 de oameni. Satul Sobari a fost menționat documentar în anul 1778.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.