05 octombrie 2012, 10:13 Realitatea moldovenească views 7233
05 octombrie 2012, 10:13 Realitatea moldovenească views 7233

Atac asupra ziaristului moldovean


Foto: pan.md

Trei bărbați necunoscuți l-au atacat pe tînăr din spate, pricinuindu-i vătămări corporale.

Infracțiunea s-a produs în orașul Rezina, unde locuiește temporar Pavel Gavrilov. Bloggerul colaborează strîns cu redacția săptămînalului "АиФ в Молдове".

În prezent el realizează o investigație jurnalistică, de care este interesată redacția "АиФ в Молдове".

Poliția care a sosit la fața locului a întocmit un proces verbal. Victima a insistat ca în procesul verbal să fie menționată activitatea sa jurnalistică și publică. Colaboratorii de poliție, din oarecare motive, au refuzat să fixeze în act traumele cauzate.

"Acest incident m-a costat o traumă sub ochi - a spus el colegilor de la "АиФ в Молдове", - acum eu intenționez să trec expertiza medico-legală".

Pavel Gavrilov consideră că atacul are legătură cu investigațiile realizate. Jurnalistul a mai spus că anterior a primit apeluri telefonice cu insulte și amenințări.

 

Sursa: pan.md

Cuvinte cheie:

moldovenii , atac , jurnalist

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1655
Populația:
4119 locuitori

Logăneşti este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Logăneşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Hîncești și la 48 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4119 oameni. Satul Logănești a fost menționat documentar în anul 1655.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.