31 octombrie 2012, 10:45 Realitatea moldovenească views 9513
31 octombrie 2012, 10:45 Realitatea moldovenească views 9513

Un bărbat înarmat a cerut alipirea României la Moldova

Marți într-un oficiu postal din București un bărbat înarmat cu un topor și un cuțit a cerut unirea Moldovei cu România, dar și taxe ca în Italia. Agresorul a fost imobilizat peste o jumătate de oră de către un polițist.

Conform digi24.ro, bărbatul insista să vină ziariștii. Conform datelor preliminare individul ar fi avut probleme psihice. Bărbatul a fost încătușat peste o jumătate de oră și dus la secția de poliție. Se numește Florin Niedbala și este din județul Vîlcea. A venit la București la 28 octombrie.

Din fericire, persoanele aflate în oficiul poștal nu au avut de suferit. Una Bărbatul este învinuit de port ilegal de arme albe, de ultraj împotriva bunelor moravuri și de privare de libertate. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă pînă la 15 ani de închisoare.

 

Cuvinte cheie:

Moldova , Romania , unire

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1515-1525
Populația:
2098 locuitori

Tohatin este un sat şi comună din municipiul Chișinău. Din componenţa comunei fac parte localităţile Buneţi, Tohatin și Cheltuitori. Localitatea se află la distanța de 6 km de municipiul Chișinău. La recensămîntul din anul 2004 populaţia satului constituia 2098 de oameni. Satul Tohatin a fost menționat documentar între anii 1515-1525.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.