14 mai 2020, 15:00 Realitatea moldovenească views 2888
Nouă aleși locali părăsesc PD și PSRM și aderă la Partidul lui Șor
14 mai 2020, 15:00 Realitatea moldovenească views 2888

Nouă aleși locali părăsesc PD și PSRM și aderă la Partidul lui Șor

Nouă aleși locali din raioanele Sîngerei și Soroca, printre care și un primar, au anunțat că părăsesc PD și PSRM și aderă la Partidul Politic „ȘOR”, scrie Deschide.md.

Potrivit comunicatului, primarul de Dumbrăvița, raionul Sîngerei, Iurie Porcescu, alături de trei consilieri, a anunțat despre ieșirea din PDM, invocînd că această formațiune nu mai este în stare să realizeze programul său electoral.

De asemenea, trei consilieri locali din Holoșnița, raionul Soroca, susțin într-o declarație că PSRM este debusolat, nu mai are viziune, program și sprijin pentru membrii echipei și cetățeni.

Și doi consilieri locali PSRM din Dărcăuți, raionul Soroca, au invocat în declarațiile lor motive similare care i-au determinat să părăsească formațiunea politică și să adere la Partidul Politic „ȘOR”.

De la începutul săptămînii, mai mulți primari și consilieri locali au anunțat că părăsesc PDM și aderă la Partidul „ȘOR”. Săptămîna trecută, din PD au plecat patru deputați, doi dintre care, Violeta Ivanov și Vladimir Vitiuc, au aderat la Partidul Politic „ȘOR”.

Sursa: deschide.md

Cuvinte cheie:

PDM , PSRM

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1900
Populația:
231 locuitori

Beleuți este un sat din cadrul comunei Natalievca, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Fălești și la 131 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 231 de locuitori. Satul Beleuți a fost menționat documentar în anul 1900.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.