30 decembrie 2012, 10:25 Realitatea moldovenească views 7337
30 decembrie 2012, 10:25 Realitatea moldovenească views 7337

Voronin se așteaptă la noi „trădări” în 2013

Vladimir Voronin, președintele Partidului Comuniștilor, este aproape convins că plecările din formațiune vor continua și în 2013, notează UNIMEDIA.

„Eu cred că vor mai fi trădători, atît timp cît această Alianță va fi semi-moartă. Acesta este principiul de bază după care ei activează”, a declarat președintele PCRM.

Potrivit lui, trădători care pleacă din PCRM renunță la luptă în schimbul banilor.

UNIMEDIA precizează că fracțiunea comuniștilor a părăsit astăzi sala de ședințe a Parlamentului, în timp ce fosta lor colegă, Zinaida Greceanîi, ținea o alocuțiune. Vladimir Voronin a motivat gestul asftel: „Nu are rost să ascultăm trădătorii”.

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1964
Populația:
720 locuitori

Grădiniţa este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Grădiniţa și Leuntea. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Căușeni și la 100 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 720 de oameni. Satul Grădinița a fost înființat în anul 1964.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.