16 ianuarie 2013, 16:19 Realitatea moldovenească views 3297
16 ianuarie 2013, 16:19 Realitatea moldovenească views 3297

Parlamentul se va întruni în ședință extraordinară la 22 ianuarie

O ședință extraordinară a Parlamentului Republicii Moldova va avea loc marți, 22 ianuarie. Anunțul a fost făcut miercuri de către prim-ministrul Republicii Moldova, Vlad Filat, după ședința Comisiei Naționale pentru Integrare Europeană, transmite "Infotag".

Miercuri, un grup de deputați ai Partidului Comuniștilor (PCRM), compusă din 34 de persoane, au înregistrat în Parlament cererea de a convoca o sesiune extraordinară, în proiectul ordinii de zi al căreia au fost incluse două chestiuni: demisia procurorului general, Valeriu Zubco, şi demisia prim-vicepreşedintelui Parlamentului Republicii Moldova, Vlad Plahotniuc.


Sursa: noi.md

Cuvinte cheie:

politica , parlament

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec XVIII-lea
Populația:
1333 locuitori

Albota de Sus este un sat şi comună din raionul Taraclia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Albota de Sus, Sofievca și Roşiţa. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Taraclia și la 144 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1333 de oameni. Satul Albota de Sus a fost întemeiat în secolul al XVIII-lea.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.