13 iulie 2021, 14:20 Realitatea moldovenească views 2000
Modificarea programului de lucru la Agenția Servicii Publice
13 iulie 2021, 14:20 Realitatea moldovenească views 2000

Modificarea programului de lucru la Agenția Servicii Publice

Agenţia Servicii Publice anunţă că, începînd cu 12 iulie, toate subdiviziunile teritoriale ale ASP își vor continua activitatea, însă conform unui program de muncă.

Astfel, de luni și pînă sîmbătă, programul de activitate va fi scurtat, iar oamenii vor fi deserviți de la 07:30 și pînă la 16:00. Mai multe detalii aflați aici despre regimul de muncă.

Audierea cetățenilor se desfășoară fără întrerupere la pauză de masă, mai anunță responsabilii.

„Serviciile se prestează conform programării prealabile. Concomitent, deservirea solicitanților după principiul rîndului ordinar (rînd viu) se acordă în limita disponibilității subdiviziunilor teritoriale ale ASP (în cazurile lipsei programărilor sau neprezentării persoanelor programate). Este de menționat, că în cazul audienței cetățenilor din rîndul ordinar se acordă prioritate solicitanţilor de servicii în regim de urgenţă", maai precizează ASP.

Totodată, în cadrul tuturor subdiviziunilor teritoriale ale ASP în mod continuu rămîne în vigoare deservirea prioritară a persoanelor în etate, persoanelor cu dizabilitate severă și accentuată, femeilor însărcinate și mamelor cu copii cu vîrsta sub 3 ani.

„În atenția persoanelor, a căror vizită a fost programată la ora 16:00 sau în zilele de sîmbătă (fiind ziua lucrătoare anterior pentru anumite oficii), comunicăm că deservirea solicitanților menționați va fi asigurată pe parcursul zilei respective sau în altă zi conform regimului nou stabilit", se mai arată în nota informativă.

Persoanele, programate pentru prestarea serviciilor în cadrul centrelor multifuncționale din municipiul Chișinău (CM nr.1 (str. M. Viteazul, 11/1), CM nr.2 (str. Pușkin, 47), CM nr.3 (str. Sadoveanu, 17), CM nr.4 (str. Decebal, 6)) la ora 16:00 vor fi deservite la data și ora stabilită fără modificări (pînă la 21.07.2021).

Sursa: realitatea.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1907
Populația:
436 locuitori

Fetiţa este un sat din cadrul comunei Albina, raionul Cimişlia. Localitatea Fetița se află la distanța de 24 km de orașul Cimișlia și la 48 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 436 de oameni. Satul Fetița a fost atestat în anul 1907.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.