13 august 2021, 12:00 Realitatea moldovenească views 1524
Ceremonia de depunere a jurămîntului militar se va desfăşura fără prezenţa rudelor
13 august 2021, 12:00 Realitatea moldovenească views 1524

Ceremonia de depunere a jurămîntului militar se va desfăşura fără prezenţa rudelor

Ministerul Apărării a venit cu un apel în atenţia părinţilor şi rudelor tinerilor încorporaţi recent în serviciul militar în termen în Armata Naţională, transmite MOLDPRES.

„Ceremonia de depunere a jurământului militar va avea loc vineri, 13 august, în câteva unităţi ale Armatei Naţionale. Cu regret, din cauza creşterii, în ultima perioadă, a numărului de infectări cu COVID-19 în ţară şi răspândirea variantei „Delta" a virusului, care este mult mai agresivă, au fost impuse restricţii la desfăşurarea activităţilor în masă. Prin urmare, accesul la eveniment nu este permis pentru vizitatori, anunţă Ministerul Apărării.

Totodată, ministerul informează că soldații nu vor avea parte de concediul de patru zile, de care au beneficiat anterior camarazii lor.

„Ştim că vă doriţi să asistaţi la ceremonia de depunere a jurământului militar, dar sănătatea şi siguranţa feciorilor dumneavoastră este mai presus de orice", a conchis Ministerul Apărării.

Sursa: www.moldpres.md

Cuvinte cheie:

armata , jurămînt

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1768
Populația:
3206 locuitori

Doroţcaia este un sat şi comună din raionul Dubăsari. Doroţcaia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 17 km de orașul Dubăsari și la 32 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 3206 oameni. Satul Doroţcaia a fost menționat documentar în anul 1768.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.