04 februarie 2022, 10:30 Realitatea moldovenească views 2385
De luni, elevii din toată ţara revin la ore cu prezenţă fizică
04 februarie 2022, 10:30 Realitatea moldovenească views 2385

De luni, elevii din toată ţara revin la ore cu prezenţă fizică

Ministerul Educației și Cercetării (MEC) a anunţat că începînd de luni, 7 februarie, procesul educațional în instituțiile de învățămînt primar, gimnazial și liceal, publice și private, se va desfășura cu prezență fizică, transmite MOLDPRES.

Organele locale de specialitate în domeniul învățămîntului și conducătorii instituțiilor de învățămînt primar, gimnazial și liceal publice și private vor întreprinde măsurile necesare pentru a relua procesul educațional cu prezență fizică, cu respectarea normelor în vigoare.

„Menționăm că activitățile educaționale extrașcolare, planificate în perioada 5-6 februarie curent, pot fi organizate în format fizic", indică MEC.

De asemenea, avînd în vedere riscul sporit de răspîndire în continuare a infecției provocate de virusul SARS-CoV-2, ministerul de resort atenționează despre necesitatea respectării măsurilor de sănătate publică pentru prevenirea răspîndirii și controlul infecției COVID-19, valabile pe perioada stării de urgență în sănătate publică.

Sursa: www.moldpres.md

Cuvinte cheie:

scoala , Moldova

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1546
Populația:
387 locuitori

Coşeni este un sat din cadrul comunei Negurenii Vechi, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 42 km de orașul Ungheni și la 110 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 387 de oameni. Satul Coșeni a fost menționat documentar în anul 1546.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.