22 martie 2013, 16:07 Realitatea moldovenească views 3715
22 martie 2013, 16:07 Realitatea moldovenească views 3715

Premierul în exerciţiu a semnat o dispoziţie în legătură cu avertizarea meteo

Prim-ministrul în exerciţiu Vlad Filat a semnat astăzi o dispoziţie în legătură cu avertizarea meteo a Serviciului Hidrometeorologic de Stat, informează MOLDPRES cu referire la Biroul comunicare şi relaţii cu presa de la Guvern.

Dispoziţia este adresată conducătorilor administraţiei publice centrale şi locale.

Premierul în exerciţiu a solicitat să fie întreprinse toate acţiunile necesare pentru asigurarea funcţionalităţii instituţiilor din subordine, reacţionarea urgentă şi evitarea eventualelor consecinţe negative ale fenomenelor meteorologice nefavorabile, inclusiv acordarea asistenţei pentru producătorii agricoli în vederea protecţiei culturilor împotriva îngheţului.

Cuvinte cheie:

meteo , avertizare , Vlad Filat , guvern

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1436
Populația:
1109 locuitori

Răculeşti este un sat şi comună din raionul Criuleni. Din componenţa comunei fac parte localităţile Bălăşeşti și Răculeşti. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Criuleni și la 53 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1109 oameni. Satul Răculeşti a fost menționat documentar în anul 1436.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.