03 martie 2022, 15:30 Realitatea moldovenească views 1295
Moldova Fruct este în căutare de noi piețe de desfacere pentru merele depozitate
Foto: agroexpert.md
03 martie 2022, 15:30 Realitatea moldovenească views 1295

Moldova Fruct este în căutare de noi piețe de desfacere pentru merele depozitate

Asociația Moldova Fruct a anunţat că este în comunicare cu potențiali cumpărători pentru a ajuta producătorii să-şi comercializeze merele pe care le au în prezent în depozitele frigorifice, transmite moldovenii.md cu referire la Moldpres.

„În situația actuală creată, considerăm că numai prin eforturi comune și comunicare putem reuși să identificăm cumpărători pe alte piețe. Pentru a iniția discuțiile cu potențialii cumpărători, trebuie să le prezentăm oferte valabile pe diferite soiuri. Este important în această situație să ne cooperăm la formarea unor loturi de mere atractive pentru clienții pe care-i abordăm”, scrie Moldova Fruct.

Asociaţia îndeamnă producătorii și exportatorii interesați să completeze cât mai operativ un tabel cu datele solicitate și să-l expedieze la adresa olaru@moldovafruct.md. Telefonul de contact este 068997709. 

 

 

Sursa: www.moldpres.md

Comentarii

 (0)
 
*
Cel puţin 3 caractere, doar litere latine

*
Cod Antispam:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Localitățile Republicii Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1604
Populația:
1441 locuitori

Coropceni este un sat şi comună din raionul Teleneşti. Coropceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanţa de 17 km de oraşul Teleneşti şi la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1441 de oameni. Satul Coropceni a fost menționat documentar în anul 1604.

Biblioteca
Biblioteca electronică a site-ului www. moldovenii.md conţine cărţi, documente, materiale audio şi video, privind istoria și cultura.